Rundvlees keuze pakket

Wilt u een kwalitatief en lekker pakket met rundvlees bestellen? Dan kunt u ons bellen en wij zorgen dat uw bestelling wordt gemaakt. Ons rundvlees komt van Hollandse koeien uit het noorden van het land. Wij werken al jarenlang nauw samen met verschillende boeren in Groningen. Wanneer u het rundvlees pakket aanschaft krijgt u een perfect stukje vlees. Samen met u kunnen we overleggen hoe u het vlees het beste kunt klaarmaken. Neem gerust eens contact met ons op. Wij geven u graag alle tips voor de bereiding van het perfecte stukje rundvlees.

Lekker rundvleespakket

Al jarenlang halen wij ons vlees bij onze vaste adressen. Op deze manier kunnen wij u verzekeren van kwaliteit, omdat wij precies weten waar het vlees vandaan komt. Wij kunnen hierdoor het beste rundvlees pakket voor u samenstellen. Naast het standaard rundvlees pakket heeft u ook de keuze uit ons rundvlees BBQ pakket. Nét zo lekker en van uitstekende kwaliteit, maar dan speciaal voor op de barbecue.

Rundvleespakket bestellen bij Keurslagerij Kamps

Heeft u interesse om een rundvleespakket te bestellen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen om informatie te vergaren. Wanneer u besluit om een rundvleespakket te bestellen dan kunt u dit telefonisch aan ons doorgeven. Wij kunnen samen een gewenste bezorgdatum afspreken of u kunt het pakket komen ophalen. Wij zorgen dat het op tijd klaar ligt! Wij zijn telefonisch te bereiken op het volgende nummer: 059544-1342.